Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
|
Autor |
Wiadomość |
Rafał093
|
Wysłany: Sob Wrz 28, 2019 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Betonowe tarasy również mają swój urok, ja taki taras pokryłem posadzką żywiczną https://www.topciment.pl/ , która służy nam już kilka dobrych lat i nadal prezentuje się świetnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
shakira55
|
Wysłany: Pią Paź 25, 2019 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Co sądzicie na temat kostki brukowej od grupy PBI? Czy waszym zdaniem osoby, które zajmują się w dużej mierze profesjonalnym kładzeniem dróg, asfaltem itp. mogą dobrze przygotować i wyłożyć kostkę?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pasterka
|
Wysłany: Pon Paź 28, 2019 8:26 am Temat postu: |
|
|
Myślę, że taki taras jest całkiem dobrą opcją. Jeśli będziecie wylewać taras z betonu to potrzebne Wam będą szalunki. Firma ABC Szalunki oferuje sklejki szalunkowe oraz inne elementy szalunków. Na ich stronie możecie zobaczyć szczegółową ofertę. Specjaliści z firmy pomagają w doborze odpowiednich szalunków, zapewniają też bezpieczny transport we wskazane miejsce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniela
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2019 12:45 pm Temat postu: |
|
|
Mi osobiście beton się tak średnio podoba na tarasie. Wolę zdecydowanie drewno. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kirivadi
|
Wysłany: Sob Lis 02, 2019 1:43 pm Temat postu: |
|
|
Lubię i beton i drewno, a najbardziej to chyba stal mi się podoba. Marzy mi się stalowa balustrada przy schodach wewnątrz domu, jak i na zewnątrz przy tarasie. Mąż wiele rzeczy sam w domu robi, dlatego też staram się go zaopatrzyć w potrzebne narzędzia, takie jak wiertła węglikowe, bardzo praktyczne jeśli chodzi o wiercenie w stali. Można je otrzymać w sklepie Graveco24 https://www.gravaco24.pl/pl/c/Wiertla-z-weglikow-spiekanych/7963 Tu mają takie rzeczy wysokiej jakości, sklep godny zaufania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kentinoo
|
Wysłany: Sro Lis 27, 2019 3:22 pm Temat postu: |
|
|
Sporo ciekawych pomysłów tu daliście na ogrodzenie. Co prawda teraz zima idzie więc dopiero na wiosnę zacznę jakiekolwiek roboty na moim ogrodzie jednak fajnie jak dacie link do przykładowych realizacji. Chętnie popatrzę na zdjęcia i być może jakaś inspiracja przyjdzie. Dziekuje i powodzenia każdemu z osobna! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|