Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

włosy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna : Telewizja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość

memes

PostWysłany: Czw Maj 30, 2024 3:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że https://perukisklep.pl/peruki-radom/ to świetne miejsce dla osób szukających peruki. Oferują szeroki wybór produktów, profesjonalne doradztwo i konkurencyjne ceny. Sprawdź sam i daj znać, co myślisz o ich ofercie. Z pewnością warto to zrobić
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

wojo900

PostWysłany: Pią Lip 05, 2024 12:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możecie podpowiedzieć mi, po jakie kosmetyki najczęściej sięgacie? Nie ukrywam, że mnie zależy na tym, aby dobrać coś profesjonalnego, ponieważ moje włosy nie są obecnie w dobrym stanie. Zastanawiam się nad tym, aby kosmetyków szukać w takim miejscu, jak sklep z kosmetykami do włosów. Podobno ciekawą ofertę posiada https://nakhair.pl/ - Profesjonalne kosmetyki do włosów – Sklep Nak Hair. Możecie też sprawdzić, co proponują.
Powrót do góry

pinki

PostWysłany: Pią Lip 19, 2024 4:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akademia Perfect Hair zapewnia fachowe usługi fryzjerskie. Można skorzystać tam z metamorfozy, strzyżenia czy koloryzacji. Również mężczyźni znajdą coś dla siebie dzięki obecności barbera. To idealne miejsce do zmiany fryzury i pielęgnacji włosów.
Powrót do góry

maciek7774

PostWysłany: Wto Paź 01, 2024 2:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym roku zdecydowanie w trendach była średnia długość włosów. Są to włosy, które można przede wszystkim ładnie wystylizować, a w razie potrzeby lub konkretnych okazji, upiąć. Możecie sprawdzić fajne propozycje fryzur na stronie https://portalfryzjera.pl/fryzury-srednie-wlosy-2024/ . Wielu kobietom takie fryzury pasują.
Powrót do góry

lapkow

PostWysłany: Pon Paź 21, 2024 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Utrata włosów może mieć różne przyczyny, ale bez względu na nie, peruka jest wygodnym i szybkim rozwiązaniem. Dzięki szerokiemu wyborowi peruk, każdy może znaleźć odpowiedni model, który będzie pasował do indywidualnych potrzeb. Na stronie https://hairly.pl/sklep/kat/peruki-naturalne/ można znaleźć bogaty asortyment peruk, które zapewniają naturalny wygląd oraz komfort noszenia przez cały dzień.
Powrót do góry

zemka

PostWysłany: Czw Sty 02, 2025 8:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jeśli chodzi o fryzjerów w Kielcach, to czy znacie ich - studio-awangarda.pl ? Polećcie mi proszę jakiś salonu, któremu można zaufać. Dla mnie najważniejsza jest jakość, ale też cena musi być rozsądna. W jakim kierunku warto uderzać, aby to miało ręce i nogi?
Powrót do góry

Kirivadi

PostWysłany: Nie Lut 16, 2025 5:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy terapia TRT wpływa na poziom estrogenu w organizmie? Niektórzy twierdzą, że podawanie testosteronu może powodować zwiększenie poziomu estrogenów, co z kolei prowadzi do skutków ubocznych, takich jak zatrzymanie wody czy ginekomastia. Jak wygląda kontrolowanie tych aspektów podczas terapii? Czy ktoś ma doświadczenia z tego typu problemami i może powiedzieć, jak sobie z nimi radził? Widziałam, że Męska Klinika https://meskaklinika.pl/ podchodzi indywidualnie do pacjentów, ale jestem ciekawa, jak to wygląda w praktyce.
Powrót do góry

Kinder123

PostWysłany: Czw Mar 06, 2025 8:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej Kierach Medical Clinic , która oferuje kompleksowe usługi z zakresu transplantologii włosów, trychologii oraz medycynie estetycznej.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna : Telewizja Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: